Ballerina kladdkaka
Idag har jag och Mats testat nya Ballerina Kladdkaka. Dom var goda, fast dom smakade kanske inte direkt kladdkaka. Nu kanske inte mina smaklökar är att lita på eftersom jag är tokförkyld heller. Man skulle doppa kakorna i mjölk så skulle smaken komma fram bättre, och visst blev dom godare av att man doppade dom i mjölken. Men njae, jag tror nog att jag hellre skulle baka en riktig kladdkaka och äta än att köpa dessa kex. Ballerina original är alltid godast!
This entry was posted on söndag, mars 7th, 2010 at 14:51 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
mars 7th, 2010 at 16:55
Åsa says:Håller med. Ballerina är alltid Ballerina och jag antar att det är som det brukar att originalet är bäst.
mars 7th, 2010 at 21:09
Lindah says:Åhh vad bra att du skriver så då behöver jag inte vara så jäkla avis på alla i Sverige som kan köpa dem :-D
mars 8th, 2010 at 16:59
Cissi says:Haha nej det tycker jag inte att du behöver vara. Fast Mats och Jessica tycker att kakorna är jättegoda och att de verkligen smakar kladdkaka. Så jag vet inte riktigt. Du får smaka dom nästa gång du åker till sverige! =)